Pol Groenten en Fruit
Lesactiviteit bij het eetmoment
Op zoek naar een korte lesactiviteit bij het eetmoment? Bekijk onze Snacks!
Nieuwsbrief
Een notificatie in de mail wanneer de levering voor volgende week bekend is? Abonneer je dan op de wekelijkse nieuwsbrief.
Levering week 48:
Als je op maandag de levering ontvangt, dan adviseren wij om het groente en fruit op dinsdag, woensdag en donderdag te eten.
Als je op dinsdag de levering ontvangt, dan adviseren wij om het groente en fruit op woensdag, donderdag en vrijdag te eten.
1 kaki klasse II* per 2 leerlingen
1 appel per leerling
1 ananas per 14 leerlingen
Je leverancier adviseert je om bovenstaande comsumptievolgorde aan te houden.
*Bij deze levering krijg je klasse II kaki geleverd. Klasse II groente- en fruitsoorten hebben een cosmetische afwijking, bijvoorbeeld een afwijkende vorm of een plekje.
Contact met jouw leverancier
Wij doen er alles aan om de EU-Schoolfruitleveringen goed te laten verlopen. Mocht je klachten op vragen hebben dan kun je dit melden via het registratiesysteem https://registratie.euschoolfruit.nl/
Heb je dringende vragen over de levering van het fruit/groente kunt je direct contact opnemen met Pol Groenten en Fruit door te bellen naar 06-25307549
Snijdtip: Sinaasappel
- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan
Meer tips nodig over het snijden van groente of fruit?
Maak kennis met jouw leverancier
Pol Groenten en Fruit uit Arnhem is een echt familiebedrijf dat met name op de markt staat, in Arnhem en omgeving. Ik (Michel Pol) doe dit al vanaf mijn 9e, dus meer dan 40 jaar al. De exacte jaren zal ik maar niet zeggen :)
Wij leveren goede producten voor een betaalbare prijs. Onze sterke punten zijn dat we de lekkerste aardbeien, mango’s en kersen verkopen met in de winter veel heerlijke citrusvruchten.
Wij hebben ontzettend veel klanten, die ik wekelijks onze aanbiedingen mail. En op donderdag bezorgen wij ook aan huis, met ons elektrische busje.
Ik ben zelf al erg vroeg begonnen op de markt. Ik hielp al op jonge leeftijd mijn oom die op de markt stond. Zo ben ik er eigenlijk langzaam ingegroeid en heb ik de onderneming gecontinueerd.
Op dit moment doe ik dit samen met mijn vrouw, zoon, dochters en nog ongeveer 8 medewerkers. Een fantastisch team.
Dit is de tweede keer dat wij meedoen met het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma en zijn erg enthousiast hierover. Wij hopen ook hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan een gezonde toekomst voor de kinderen.
Overzicht leveringen periode 1 (week 46 t/m week 51)
Week 46
1 mango per 5 leerlingen
1 meloen per 10 leerlingen
1 appel per leerling
Je leverancier adviseert je om bovenstaande comsumptievolgorde aan te houden.
Week 47
1 zak biologische* wortels voor 12 leerlingen
1 sinaasappel per 1 leerling
1 peer per leerling
Je leverancier adviseert je om bovenstaande comsumptievolgorde aan te houden.
*Bij deze levering krijg je biologische wortels geleverd. Bij de productie van biologische groente- en fruitsoorten worden geen kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt.
Week 48
1 kaki klasse II* per 2 leerlingen
1 appel per leerling
1 ananas per 14 leerlingen
Je leverancier adviseert je om bovenstaande comsumptievolgorde aan te houden.
*Bij deze levering krijg je klasse II kaki geleverd. Klasse II groente- en fruitsoorten hebben een cosmetische afwijking, bijvoorbeeld een afwijkende vorm of een plekje.
Week 49
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Je leverancier adviseert je om bovenstaande comsumptievolgorde aan te houden.
Week 50
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Je leverancier adviseert je om bovenstaande comsumptievolgorde aan te houden.
Week 51
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Je leverancier adviseert je om bovenstaande comsumptievolgorde aan te houden.
Overzicht leveringen periode 2 (week 2 t/m 9)
Week 2
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Je leverancier adviseert je om bovenstaande comsumptievolgorde aan te houden.
Week 3
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Je leverancier adviseert je om bovenstaande comsumptievolgorde aan te houden.
Week 4
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Je leverancier adviseert je om bovenstaande comsumptievolgorde aan te houden.
Week 5
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Je leverancier adviseert je om bovenstaande comsumptievolgorde aan te houden.
Week 6
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Je leverancier adviseert je om bovenstaande comsumptievolgorde aan te houden.
Week 7
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Je leverancier adviseert je om bovenstaande comsumptievolgorde aan te houden.
Week 8
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Je leverancier adviseert je om bovenstaande comsumptievolgorde aan te houden.
Week 9
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Je leverancier adviseert je om bovenstaande comsumptievolgorde aan te houden.
Overzicht leveringen periode 3 (week 10 t/m week 16)
Overzicht leveringen periode 3 (week 10 t/m week 16)
Week 10
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Je leverancier adviseert je om bovenstaande comsumptievolgorde aan te houden.
Week 11
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Je leverancier adviseert je om bovenstaande comsumptievolgorde aan te houden.
Week 12
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Je leverancier adviseert je om bovenstaande comsumptievolgorde aan te houden.
Week 13
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Je leverancier adviseert je om bovenstaande comsumptievolgorde aan te houden.
Week 14
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Je leverancier adviseert je om bovenstaande comsumptievolgorde aan te houden.
Week 15
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Je leverancier adviseert je om bovenstaande comsumptievolgorde aan te houden.
Week 16
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog
Informatie volgt nog